avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... RECLAMATIE PRIVIND DECLARATII FALSE ADMINISTRATOR
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

RECLAMATIE PRIVIND DECLARATII FALSE ADMINISTRATOR

Ma intereseaza si pe mine carui organ trebuie sa-i fac o SESIZARE/RECLAMATIE importiva unui ADMINISTRATOR de firma (acesta fiind tatal fetitei mele cu care ma aflu in proces de custodie) pentru declararea FALSA a veniturilor (respectiv 271 lei ca salariat la 2 ore) in conditiile in care tot el sustine in SCRIS la tribunal ca este proprietarul a 5 case (ceea ce este total adevarat) , pe langa faptul ca are fff multe terenuri si masina..toate fiind proprietate personala, nicidecum pe firma (ca sa poata fi deduse chletuielile).

Vreau sa-i trimit un control la firma...sa vedem daca cele declarate sunt reale (pt ca instanta nu are nici un motiv sa o ceara in mod expres) ...
Intra cumva in atributiile GARZII FINANCIARE?Sau nu stiu...ceva de genul ANAF, DNA?Va rog sa ma ajutati sa stiu cui si cum trebuie sa ma adresez.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:08, 2 Martie 2013
Daca cunoasteti ca exista fapte de evaziune fiscala sau suspiciuni le puteti sesiza Garzii Financiare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil caz de competenta dna? Nina1 Nina1 Buna ziua S-a infiintat o societate comerciala tip srl - microintreprindere pe baza unei Procure semnata in fals prin contrafacerea semnaturii mele. Prin ... (vezi toată discuția)
Reclamatie falsa catre institutiile statului ally123 ally123 Detin un PFA pe care functioneaza un magazin online. O persoana rau intentionata a depus o reclamatie falsa la OPC si la alte institutii ale statului (pana ... (vezi toată discuția)
Reclamatie abuziva opc ally123 ally123 Detin un PFA pe care functioneaza un magazin online. O persoana rau intentionata a depus o reclamatie la OPC cum ca ar fi comandat de pe site un produs, pe ... (vezi toată discuția)