avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cautiune la suspendarea evacuarii
Discuție deschisă în Executare silită

Cautiune la suspendarea evacuarii

Mi s-a vandut apartamentul la licitatie, am facut contestatie la executare fara a cere suspendarea executarii intrucat nu aveam cei 10 % necesari cautiunii. Termenul este undeva in aprilie. Acum s-a cerut patrunderea executorului judecatoresc pentru a imi face evacuarea. Probabil, luni voi primi somatia. Vreau sa contestez aceasta ultima executare de evacuare si sa cer suspendarea pana la judecarea primei contestatii. Va trebui sa platesc cautiune. In valoare de cat este aceasta cautiune ? 10 % din ce suma ?
In speranta ca voi gasi un raspuns detaliat va multumesc ca existati.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:43, 2 Martie 2013
Cautiunea care trebuie depusa este in cuantum de 10% din valoarea obiectului cererii sau de 500 ron pentru cererile neevaluabile in bani.
Evacuarea fiind o actiune neevaluabila in bani, veti plati acei 500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia suspenda executarea? Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Impotriva incuviintarii executarii silite am introdus in urma cu o saptamana contestatie la Judecatoria care a incuviintat cererea executorului, in favoarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita - caz social dumitru2000 dumitru2000 X a incheiat cu Y - proprietar care si-a redobandit casa in baza legii 10 - un contract de inchiriere pe 1 an. La sfarsitul anului Y nu a mai vrut sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare galati galati buna ziua, am o rugaminte, imi puteti spune va rog cand trebuia formulata o contestatie in anulare prima data cand s-a primit somatia sau se poate si ... (vezi toată discuția)