avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inscrierea masinii in Romania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inscrierea masinii in Romania

Sunt romanca cu rezidenta in Italia ,as vrea ca masina mea inscrisa in Italia sa o trec pe numele fiicei mele care locuieste in Romania,deci prin urmare o voi inscrie in Romania ,v-as ruga sa ma ajutati spunandu-mi care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez si ce taxe va trebui sa platesc.!.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 21:46, 2 Martie 2013
Va trebuiesc actele masinii (brif-ul), incheiati la un birou de copiat acte un contract de vanzare cumparare cu fiica dvs, acolo veti gasi un formular tip cu toate actele necesare inscrierii in politiei, totodata faceti si dosarul pt impozite si taxe sa isi inscrie masina pe numele ei.

Referitor la taxa de prima inmatriculare care trebuie platita, va rog dati cautare pe forum, veti gasi nenumarate topice pe aceasta tema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere masina K_RBON K_RBON Buna ziua! Am cumparat o masina de la o firma din romania ce se ocupa cu vanzarea masinilor direct din Belgia. Aceasta masina nu este inscrisa in circulatie ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Lnscriere masina cu taxa platita virgil212002 virgil212002 Buna ziua, Am cumparat recent o masina inscrisa pe romania cu taxa platita si nerecuperata ,propietarul a vandut-o unei persoane cu fiscal si contract,eu am ... (vezi toată discuția)