Buna ziua,
Am cumparat recent o masina inscrisa pe romania cu taxa platita si nerecuperata ,propietarul a vandut-o unei persoane cu fiscal si contract,eu am cumparat-o de la acea persoana care mi-a dat fiscalul de la propietar si pe al lui pe perioada cat a fost la el.Ca sa o pot inscrie pe numele imi mai trebuie si copia de buletin a propietarului de pe carte,??? :)
Mergeti la un birou de copiat acte, pt. cativa lei va fac (sau va verifica) aia mapa cu tot ce trebuie. ii gasiti vis-a-vis (oricum, in zona) de biroul inmatriculari.
Va spun varianta asta deoarece am patit-o, desi am zis ca mi-am facut temele (intrasem pe site-ul institutiei si ma credeam stapan pe situatie), cel de la ghiseu mi-a zis ca ,,nu e bine" si m-a indrumat la biroul de copiat acte de vis-a-vis.
Si nu era bine, mi-a explica d-na de la birou de ce, pentru ca la noi asa se cere.
Ce sa mai zic?!
Inmatriculare...
christty31
Salut!
Care sint etapele si in ce ordine pentru inmatricularea unei masini cumparate cu factura de la o firma? Am gasit asa multe variante pe net ca nu mai ... (vezi toată discuția)