avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare mașină
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare mașină

Bună seara! As vrea sa va rog sa ma îndrumați daca sunteti amabili intr-o problemă. Pentru mine e ceva nou si nu stiu de unde sa incep. Am o mașină cumpărată din Italia, are numere de Italia. Acum sunt in Romania si as vrea sa o înmatriculez aici. Asigurarea imi expira in 31 mai. De unde sa incep ca sa pot duce la capăt această treaba? Ce acte imi sunt necesare? Pt unii poate e o bagatelă..pt mine nu. Va multumesc anticipat pt un eventual răspuns.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:02, 30 Mai 2019
Cea mai simpla varianta: mergeti la firmele de copiat acte de pe langa biroul/serviciul de inmatriculari auto. Stiu doamnele de acolo tot, inclusiv ordinea actelor (nu glumesc!) in mapa pe care o veti duce organului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare... christty31 christty31 Salut! Care sint etapele si in ce ordine pentru inmatricularea unei masini cumparate cu factura de la o firma? Am gasit asa multe variante pe net ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Lnscriere masina cu taxa platita virgil212002 virgil212002 Buna ziua, Am cumparat recent o masina inscrisa pe romania cu taxa platita si nerecuperata ,propietarul a vandut-o unei persoane cu fiscal si contract,eu am ... (vezi toată discuția)
Radiere si autentificare catalin251986 catalin251986 vreau sa cumpar o masina dar care nu mai are asigurare in schimb itp are iar proprietarul vrea sa o radiem sa o treaca pe numele meu ..cum trebuie sa procedez ... (vezi toată discuția)