avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... privatizare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

privatizare

am participat la privatizare prin cumparare de actiuni. firma acum nu e nici in insolventa ;i nici in faliment. a vindut terenuri si cladiri. nu am primit niciun ban inapoi. ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 23:33, 2 Martie 2013
Vanzarile trebuiau facute numai cu aprobarea consiliului de administratie . Daca prin vanzarea patrimoniului au platit datorii sau au investit banii in alte activitati nu aveti dreptul la dividende. Pe baza actiunilor dumneavoastra aveati drept la dividende, dar daca firma este in pierdere sau a reinvestit profitul nu aveti ce lua . Banii pe actiuni ii primiti daca vindeti actiunile.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui sa procedeze ca sa primeasca dividendele retroactiv? micutuz micutuz Buna. O persoana apropiata detine actiuni la o firma de mai bine de 20 de ani. De atunci si pana acum nu a primit dividende sau vreo notificare ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Drepturile actionarilor ContSters48380 ContSters48380 Buna ziua, Eu sunt actionara la o firma infiintata de fostul meu socru. Sa va spun pe scurt problema mea: in asteptarea hotararei judecatoresti de ... (vezi toată discuția)
Cuponiada lucicasweis lucicasweis Buna seara, am cateva cupoane ramase de la tatal meu (decedat), actiunile sunt depuse la hotel Hilton.Unde pot afla valoarea actiunilor?....avand in vedere ... (vezi toată discuția)