avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Exista incompatibilitate?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Exista incompatibilitate?

Administratorul blocului in care locuiesc este si directorul unei firme de construcții. Se accepta acest lucru? Nu sunt incompatibilitate cele 2 funcții. Menționez ca toate lucrările care s-au realizat in acest bloc au avut ca firma de construcții firma dlui administrator iar fondul nostru de reparații a fost permanent umflat
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ceau , utilizator 15:07, 3 Martie 2013
Problema pe care o ridicati D-voastra, privind "incompatibilitatea", nu prea sta in picioare, si dece? Ca orice investitie este supusa aprobarii AG a Proprietarilor, sau este dispusa de Comitetul executiv si aprobata de presedinte. Orice lucrare de o amploare mai mare se solicita oferte de la mai multe firme, si firma care este mai acceptabila se va contracta.
Intr-o astfel de situatie nu se poate pune problema incompatibilitati ci doar 'conflictului de interese'se poate pune in discutie,,,
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2013
Manole Dumitru, utilizator
Nu este vorba de incompatibilitate, vinovati de aceasta situatie sunt presedintele si comitetul pentru ca permit aceste lucrari, administratorul este doar angajat al asociatiei de proprietari, el nu poate sa ia decizii pentru dumneavoastra, el doar executa ceea ce trebuie facut !!
Daca se pune problema numai a faptului ca administratorul este si patronul firmei cu care s-au facut lucrarile de reparatii in condominiul dv., ar fi vorba de conflict de interese.
Multumesc
Daca a fost organizata o selectie de oferte si firma administratorului a avut oferta cea mai buna si com executiv a hotarat efectuarea reparatiilor cu acea firma orice nu este nici un conflit de interese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese? Almaris Almaris As dori sa expun doua situatii. Exista vreo problema din punct de vedere legal daca firma la care un administrator imobile persoana fizica este asociat va ... (vezi toată discuția)
Lucrari schimbare tevi gaze la bloc Heather Heather Buna ziua, In blocul in care locuiesc presedintele si administratorul impun tot felul de lucrari, fara a consulta proprietarii in prealabil-de pilda, ... (vezi toată discuția)
Reparatii scara de acces in bloc roadx roadx Buna ziua! As dori sa ma lamuresc in privinta unui lucru. Scara (6 trepte) de acces din exterior in blocul in care locuiesc (si care, evident, face parte ... (vezi toată discuția)