daca in urma decesului tatalui meu, a ramas imputernicit un frate pe contul lui de la cec , el poate sa scoata bani fara mostenirea contului sau fara acordul celorlalti frati si fara acordul mamei ,ramasa in viata?contul nu se blocheaza automat pana se dezbate mostenirea ... contul ala consta in bani de la apia si pe pamant , vaci , cota de lapte ... mi se pare corect ca sa ii de-a mamei care munceste in continuare , nu sa ii i-a doar el (fratele )... astept un rasp urgent ................. va multumesc
Tocmai de aceea va spuneam sa duceti o copie de pe certificat.Daca aveati dovada ca ati instiintat CEC-ul va puteati indrepta impotriva lui,iar functionara ce a eliberat banii putea fi trasa la raspundere.
Mostenire
bogdaner
Bunica mea a decedat.Ea avea un cont la CEC, la care era imputernicit fratele tatalui meu.Cu cateva zile inainte ca bunica sa moara, acesta a transferat banii ... (vezi toată discuția)
Procedura notariala
xculescu
buna ziua, va rog un sfat in urmatoarea situatie: sotia a decedat, supravietuieste doar sotul si impreuna au 6 copii care vor sa deschida procedura succesorala ... (vezi toată discuția)