avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicit cont CEC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicit cont CEC

daca in urma decesului tatalui meu, a ramas imputernicit un frate pe contul lui de la cec , el poate sa scoata bani fara mostenirea contului sau fara acordul celorlalti frati si fara acordul mamei ,ramasa in viata?contul nu se blocheaza automat pana se dezbate mostenirea ... contul ala consta in bani de la apia si pe pamant , vaci , cota de lapte ... mi se pare corect ca sa ii de-a mamei care munceste in continuare , nu sa ii i-a doar el (fratele )... astept un rasp urgent ................. va multumesc
Tocmai de aceea va spuneam sa duceti o copie de pe certificat.Daca aveati dovada ca ati instiintat CEC-ul va puteati indrepta impotriva lui,iar functionara ce a eliberat banii putea fi trasa la raspundere.
va multumesc din suflet .... banuiesc ca multi oameni sunt multumiti de raspunsurile dv .

eu una sunt multumita pt toate sfaturile pe care m-i le dati..... si ca ma indrumati ce sa fac

mii de multumirii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire bogdaner bogdaner Bunica mea a decedat.Ea avea un cont la CEC, la care era imputernicit fratele tatalui meu.Cu cateva zile inainte ca bunica sa moara, acesta a transferat banii ... (vezi toată discuția)
Procedura notariala xculescu xculescu buna ziua, va rog un sfat in urmatoarea situatie: sotia a decedat, supravietuieste doar sotul si impreuna au 6 copii care vor sa deschida procedura succesorala ... (vezi toată discuția)
Cont bancar persoana decedata mihai3434 mihai3434 Buna ziua Recent a decedat tatal meu si vrem sa facem succesiunea. Fratele meu stia de existenta unui cont bancar. Am inteles ca notarul poate trimite cereri ... (vezi toată discuția)