avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere locuinta si obligatia chiriasului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere locuinta si obligatia chiriasului de a incheia contracte pentru utilitati

buna seara.am inchiriat un apartament din fondul locativ de stat insa nu am incheiat si un contract pentru serviciile de apa-canal.vreau sa stiu daca sunt obligat sa fac contract si ptr apa?>ce se intampla daca refuz?

Alte discuții în legătură

Firmele din imobil pot folosi pubelele asociatiei? dana_maria1984 dana_maria1984 Buna ziua, In cadrul imobilului in care locuiesc cateva apartamente sunt inchiriate unor firme, unele din ele avand chiar si 10 angajati. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Probleme racordare apa mari_mari mari_mari Buna seara,intampin o problema legata cu distribuirea apei in comun din imobilul unde locuim. Pe scurt :Suntem chiriasi ai fondului locativ,locuim la curte ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu intre pers juridica si pers fizica adrianiuri adrianiuri Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema legata de inregistrarea utilitatilor(energie, gaz, apa si paza). Cum imi pot inregistra cheltuielile acestor ... (vezi toată discuția)