avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legalitate cursuri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legalitate cursuri

Buna ziua,

Conform orarului afisat la avizierul Facultatii de ...din Craiova, incepand cu semestrul II al acestui an, am vazut ca s-au introdus cursuri in ziua de sambata.
Precizez ca aceste cursuri sunt pentru invatamant la zi, ciclul licenta, anul III.
As dorii sa stiu daca este legal ca o facultate sa organizeze cursuri in weekend ?

Multumesc anticipat pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: Cobalt , utilizator 22:14, 4 Martie 2013
Cum nu exista nici o lege care sa interzica programarea cursurilor in weekend este legal.
komkao a scris:

Cum nu exista nici o lege care sa interzica programarea cursurilor in weekend este legal.

Multumesc frumos pentru raspuns.
O seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 2020 am terminat facultatea de geografie din cadrul ... Mihaela _Mihaela Mihaela _Mihaela Buna ziua. In 2020 am terminat Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti ( facultate de 3 ani). Am primit o adeverinta , deocamdata pe care ... (vezi toată discuția)
Diploma de studii panadol panadol as dori sa stiu daca OG10/2009 se aplica si licentiatilor care au dat deja examenul in 2008 si au si diplome eliberate cu stampila ministerului educatiei? (vezi toată discuția)
De ce "asa trebuie" ? ContSters160631 ContSters160631 Buna -ziua! Apelez cu incredere la acest forum,sper ca si de aceasta data cineva sa fie in masura sa ma lamureasca. In 2006,sperand la mai bine,m-am ... (vezi toată discuția)