avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Faliment firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Faliment firma

Buna ziua,

Am o societate comerciala si in ultima perioada am cumulat datorii, se pare ca numai fac fata:(, insa imi este teama ca daca intru in faliment sa nu-mi execute silit apartamentul , ( nu am nici un fel de credite pe firma ) sunt disperata ...nu stiu cum sa procedez.
Multumesc
Cristina

Cel mai recent răspuns: crys07 , utilizator 13:27, 4 Martie 2013
Apartamentul poate fi executat respectiv lichidat in procedura de insolventa daca face parte din patrimoniul firmei, daca este proprietatea dvs personala, nu. Puteti sa raspundeti cu averea personala daca vi se atrage raspunderea in procedura de insolventa, altfel nu.
Va multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata datorii ContSters94259 ContSters94259 Firma are multe datorii la stat...cum isi poate recupera statul aceste datorii daca firma nu poate plati??Mentionez ca nu am nimic pe numele meu,nici un ... (vezi toată discuția)
Insolventa ginabis ginabis buna ziua va rog daca ma puteti ajuta sa imi explicati ce sa inteleg mai exact din urmatoarea problema: am o firma pe care nu mai lucrez de anul trecut ... (vezi toată discuția)
Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)