Aseara in jurul orei 1:00 am fost cu 2 prieteni la 1 magazin non-stop .
Ne servea la geam iar noi ne uitam pe geam ca nu eram hotarati ce anume sa cumparam.
Pe drum apar 2 politisti care imediat ne iau in vizor si vin la noi!
Ne da buna seara si ne spune s ane legitimam.
Eu dadusem deja banii vanzatoarei si ii rog frumos sa astepte sa`mi iau si eu restu macar si dupa le dau datele sau sa mi le ia mie repede sa imi vad apoi de drumul meu.
Dar surpriza nu vrea sa`mi ia mie datele le i-a intai prietenilor mei.
Intre timp ma intorc sa vb cu fata sa`mi dea restu iar ei au fost foarte suparati ca m`am intors cu spatele la ei,
Au dat prin statia si in urmatoarele 2 min a si venit o masina de politie.
Intre timp cuvinte dure ca stai ca te luam noi la sectie.Ne tratezi cu saptele a..
Te aranjam noi !!!!
Iar surpriza apar 2 masini de politie se aliniaza toti in fata mea ca si cum am furat sau am talharit pe cineva .
II intreb : Doamne dar dc v-ati strans toti?ce am facut?am batut pe cineva?
Unul dintre ei : De ce neam strans noi a?
aLtul :i-al !
Si uite asa ajung in bratele lor mai mult pe sus si sunt bagat in masina politiei cu mainile la spate ca un mare infractor toate astea sub ochii prietenilor mei si a vanzatoarei de la magazin.
Bineinteles ca la intrarea in masina ma dat cu capu de partea de sus.
Un prieten a vrut sa mearga cu mn dar nu au vrut sa`l ia.
Pe ei i-a lasat in pace pe mn m-au dus la sectie.
Aici marea problema.Nu vreau sa va plictisesc sunt pur si simplu disperat si nu stiu ce sa mai fac.
La sectie intru intr`o camera doar cu mese,vestiare si scaune.
Acolo intra 5 politisti cu mine.
Incerc sa le explic ca nu era nevoie sa ma ia aici,pt ce sunt aici si ce rau am facut.
Dupa aceastea cel mai mare dintre ei,nu sunt cunoscator dar avea foarte multe grade(ceilalti aveau cate 1)vine la mn,mai si fuma si`mi spune :
Dc esti aici?
zic da ce am facut nu era nevoie
Esti aici ca asa vrem noi
Eu speriat fel si del de intrebari nu ma asculta si intelegea nimeni :((
Cel cu multe grade imi spune sa tac.
Iti ei amenda si gata.
Eu il intreb pt ce amenda ce am facut.
Vine la mn si imi da prima palma.
Taci am zis!
3 dintre politisti radeau si se amuza cum eu eram fara nici o putere.
Il intreb dece a dat in mine si imi spune ca sa ma intrebi si sa te mai pocnesc odata.Au primit 4 palme de la el si 2 de la inca 1 dintre eii,impins in vestiarele de acolo ,trantit pe jos,umilit si in urmatoare secunde vorbeau frumos si imi spunea ca" cine te-a batut noi"..."Ce face bautura asta din om ":((
Mi-am dat seama ca o sa`mi iau bataie si degeaba am preferat sa tac atunci si sa scap din mainile lor.Suna foarte ciudat dar eram foarte speriat.
Miam dat jos geaca si tricou si am ramas la pielea goala si le-am spus macar daca tot ma bateti sa imi ramana si semne.
Intruna imi spunea sa ma imbrac eu nu nu si nu.
Intre timp scot telefonu incercand sa filmez dar 1 ma vede si imi ia rpd telefonu.
Ii spun sa m`il dea inapoi ca este bunul meu personal si imi spune ca m`il da cand termina cu mn......
DEzbracat,batut,umilit astept sa scrie procesul verbal si ma intreaba daca semnez.
Spun ca nu semnez asa ceva ca o sa depun plangere maine si imi spune ca mi-o i-au iar daca nu o semnez.
Am zis : "bine o sa semnez"
Incerc sa descifrez ce scria acolo dar nu am putut.
Intreb ce scrie aici ?
Tulburarea linistii publice !
Ok.
Semnez de 3 ori iau procesu verbal si plec.
Eram asa de derutat nu stiam ce sa fac unde sa ma duc.
Ma intorc la fata de la magazin,vorbin cu ea povestindu`i ce m`i sa intamplat sa mirat si ea ca au vazut ca m`au saltat fara motiv.si sper sa ma ajute sa dea declaratie precum a spus aseara.Ea impreuna cu cei 2 prieteni pot confirma ca am fost luat ca un infractor pe sus,iar fata de la magazin poate confirma ca noii chiar nu am facut galagie cum se mentioneaza in procesul verbal(cantam tzipam strigam).
M`am intrebat dece oare nu i-a luat si pe prietenii mei ca eram acolo toti 3 daca am facut galagie nu?
Si batut si cu amenda pt ce?
Azi am fost in audienta la comandat cu un prieten prezent la locul in care a fost saltat .
Ajung acolo toata lumea stia de incident,eu eram betivu de aseara.
Culmea nu bausem.urma sa bem ce e drept ca ne gasise cu 2 sticle de vin pe marginea geamului de la magazin.
Ma invata D-mnu comandat sa depun plangeri,1 pt ca am fost agresat de politisti 1 catre D'mnu Presedinte al Judecatoriei Calarasi.
Razand ironic la mn imi spune ca oricum asta cu bataia nu am cum sa o demonstrez :(( o sa fac eu o ancheta si c`am atat in privinta asta.
Mi-a dat un semnal de alarma si mi-am dat seama ca se musamalizeaza treaba dar chiar nu am ce sa fac.
Aproape ca mi-as fi dorit sa`mi lase semne ca sa ajung la spital ca sa nu scape basma curata.
Acum astept sa ma cheme la judecatorie si la politie din cate am inteles pt alte declaratii referitoare la cum m`au batut.
Am mentionat in plangeri ca nu cunosc nici un nume dar ii pot recunoaste dupa fotografii dar nu m-au ajutat cu nimic ca sa pot scrie acolo numele fiecaruia.
Sunt foarte suparat.Sunt convins ca nu sunt singuru care pateste asa ceva dar nu vreau sa scape basma curata.
Sa fi luat dupa strada dus la sectie,batut si amendat nu este usor pt nimeni.
Va rog sa imi spuneti ce sa fac in continuare pas cu pas in functie de ce rezultate imi da,iar daca nu m`i se face dreptate unde pot depune alta plangere !
Va Multumesc Din Suflet !!!!:(
Prim pas rapid IML (certificat medical ) plingere la parchet si la unitatea de superioara , daca ai fost la sectie , te adresezi la IGP , sau interseazate concret . Daca ai si un avocat cu tine esti si mai bine .... din experinta am avut si eu tamponare cu o ''militianca'' prin 2009 .. nu sa ajuns la violente fizice ... au fost verbale si de procedura .... si a dat cu batu si a primit penalizare salariala.