avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Postarea pe pagina de facebook a diferitelor materiale
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Postarea pe pagina de facebook a diferitelor materiale

Administrez o pagina de facebook cu pariuri sportive. Am voie sa postez pe pagina mea ponturile dintr-un anumit ziar ? sau de pe un alt site ? trebuie sa mentionez sursa daca le postez? sau daca le postez gen in ziarul x e oferit ca pont meciul y - t 1 solist si eu scriu pe pagina pariati azi 1 solist la cest meci ...am voie? multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 13:55, 7 Martie 2013
Drepturi de autor are textul ca atare, nu fenomenul descris sau pronosticul. Si chiar daca textul are drepturi de autor, conform fair use puteti prelua scurte citate, puse intre ghilimele si cu mentionarea sursei. In rest nu ma pricep cum sunt reglementate pariurile in dreptul romanesc si cel al SUA/Irlandei, asa ca ati putea eventual avea probleme daca desfasurati activitati internationale de pariuri sportive.
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2013
tgeorgescu, utilizator
Va multumesc pentru raspuns
Din cate stiu, recomandarea Clubului Presei este sa nu se citeze mai mult de 500 de caractere dintr-un articol de ziar. Adica si cantitatea in care citati poate conta. Daca va mentineti sub aceasta limita, veti putea sustine "Si dumneavoastra, ziaristii, folositi aceeasi norma ca si mine."
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2013
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiat 30% - procentul maxim admis intr-o lucrare de licenta liliana11 liliana11 Care este procentajul maxim de citate acceptabile intro lucrare de master/doctorat etc? Exista vreo speta mai cunoscuta decat a lui Olguta Vasilescu care a ... (vezi toată discuția)
Conditii preluare articol Zooby Zooby In ce conditii se poate prelua un articol de presa pentru a fi publicat doar in mediul online pe un blog de stiri ? (vezi toată discuția)
Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile ? danyn2008 danyn2008 Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile? Cand vom sti oare sa ne apreciem artistii inainte ca acestia sa plece peste hotare? Cand va sti presa ... (vezi toată discuția)