Administrez o pagina de facebook cu pariuri sportive. Am voie sa postez pe pagina mea ponturile dintr-un anumit ziar ? sau de pe un alt site ? trebuie sa mentionez sursa daca le postez? sau daca le postez gen in ziarul x e oferit ca pont meciul y - t 1 solist si eu scriu pe pagina pariati azi 1 solist la cest meci ...am voie? multumesc anticipat pentru raspuns
Drepturi de autor are textul ca atare, nu fenomenul descris sau pronosticul. Si chiar daca textul are drepturi de autor, conform fair use puteti prelua scurte citate, puse intre ghilimele si cu mentionarea sursei. In rest nu ma pricep cum sunt reglementate pariurile in dreptul romanesc si cel al SUA/Irlandei, asa ca ati putea eventual avea probleme daca desfasurati activitati internationale de pariuri sportive.
Din cate stiu, recomandarea Clubului Presei este sa nu se citeze mai mult de 500 de caractere dintr-un articol de ziar. Adica si cantitatea in care citati poate conta. Daca va mentineti sub aceasta limita, veti putea sustine "Si dumneavoastra, ziaristii, folositi aceeasi norma ca si mine."