avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare luare in spatiu - anulare consimtamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare luare in spatiu - anulare consimtamant

Buna seara !

Am luat in spatiu doua persoane (cu acte de identitate cu tot). Acum cele doua persoane considera ca au drept de proprietate asupra imobilului in care sunt luati in spatiu (apartamentul meu, adica) si in plus, imi fac si probleme, astfel incat as dori sa nu mai locuiasca in casa mea. Intampin probleme in acest caz?

Buna seara

Daca persoanele locuiesc efectiv acolo si nu mai doriti acest lucru, puteti sa deschideti o actiune in evacuare impotriva acestora.

Prima data le notificati, apoi daca refuza in continuare sa paraseasca imobilul dvs. deschideti actiunea in evacuare (astfel de actiuni se judeca relativ repede) si cu hotararea obtinuta le puteti obliga sa plece: cu politia, cu executorul judecatoresc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostii proprietari refuza sa plece din apartamentul pe care l-am cumparat anamaria_oprisan87 anamaria_oprisan87 Buna ziua! si eu ca si multe alte persoane am o problema destul de dificila. am cumparat un apartament din care fostii proprietari refuza sa plece. din data de ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata a fostului concubin al mamei mele SmarandaG SmarandaG Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: mama mea a trait in concubinaj (fara a incheia casatoria) timp de 10 ani cu un barbat. Acum 2 ani ea a decedat, ... (vezi toată discuția)
Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)