avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa ma mut cu iubitul meu,dar sunt minora!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa ma mut cu iubitul meu,dar sunt minora!

am si eu o intrebare si va rog din suflet sa ma ajutati!am 17 ani(peste 2 luni implinesc 18)si am ramas insarcinata.nu vreau sa fac avort si nici prietenul meu nu este de acord.vrem sa ne mutam impreuna si sa pastram copilul,insa exista o problema-parintii mei-care in nici un caz nu ar fi de acord.as vrea sa stiu care sunt riscurile daca eu plec de acasa si ce ar putea pati prietenul meu(27 ani)?va multumesc!
desi ar fi fost mai bine sa fi asteptat, din punct de vedere legal nu se poate intampla nimic grav.Daca nu-l reclami pe iubitul tau ca te-ar fi violat :kissing:, scapa "nevatamat".Mai ramane chestiunea cu parintii :rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! Alexandra2201 Alexandra2201 Am 17 ani și 6 luni. Sunt în plasament la bunica mea, din prima zi de când m am născut deoarece părinții nu m au vrut. Ea are 71 de ani. Am o relație cu ... (vezi toată discuția)
Vreau să plec de acasă la 16 ani Anonim 28 Anonim 28 Bună ziua Am 16 ani iar iubitul meu 20 Suntem împreună de 2 ani jumătate și vrem să ne mutăm împreună El mă ajută foarte mult și îmi este ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? Elena Delia Elena Delia Buna ziua, sunt din Bucuresti si am nevoie doar sa imi raspundeti la niste intrebari, pentru ca nu imi permit sa platesc un avocat... dar va rog sa cititi ... (vezi toată discuția)