avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contributii intreprindere familiala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contributii intreprindere familiala

tatal meu si cu mine am deschis o intreprindere familiala, cu activitate transport taxi, tata reprezentant. intrebarea vine ce avem de platit( cas cass etc) si cat aproximativ lunar, avand in vedera ca amandoi suntem angajati cu norma intreaga ?
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2013
lucaciu_nick, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce taxe se platesc pt.un magazin de haine ? Corina1971 Corina1971 Buna ziua... Imi doresc sa deschid un magazin de haine in Baia Mare si as fi interesata sa -mi spuneti de ce taxe si impozite lunare sau anual se platesc ... (vezi toată discuția)
Care ar fi cheltuielile pe care legea le permite spre decontare pentru o intreprindere familiala? Anca Florea Podaru Anca Florea Podaru Buna seara! Sunt \"pensionara, la limita de varsta\" si, m-am asociat cu sotul meu (care nu are inca varsta de pensie), infiintand o Intreprindere Familiala, ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale auraa auraa Am o intrebare . Daca infiintez o asociatie familiala(A.F) compusa din mine si sora mea trebuie sa platesc cas sicass doar ca si angajati? sau si ca ... (vezi toată discuția)