avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributii sociale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributii sociale

Am o intrebare .
Daca infiintez o asociatie familiala(A.F) compusa din mine si sora mea trebuie sa platesc cas sicass doar ca si angajati? sau si ca angajatori? exact ca la SRL. mentionez ca dorim contract de munca cu norma intreaga.
Cel mai recent răspuns: auraa , utilizator 19:27, 1 Februarie 2010
Buna ziua,
AF s-a transformat in IF ( intreprindere familiala)..cat despre contracte de munca..nu se pot incheia sub aceasta forma
la srl se plateste cas si cass angajat si angajator ptr acelasi angajat
intrebarea era daca la IF se plateste doar fiecare ptr el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl, pfa, af pentru studenti debves debves Buna ziua.Sunt studenta,incep anul 2 acum in octombrie,am sub 30 de ani si doresc sa infiintez o firma,af sau pfa cu ajutorul careia,atat eu cat si sotul meu ... (vezi toată discuția)
Transfornare srl in af cargo cargo am un srl (asociat unic) infiintat de 3 ani, cu activitate. Doresc sa-l transform intr-o asociatie familiala, pentru a reduce unele cheltuieli si pentru ... (vezi toată discuția)
Intrebare Marin GROZA Marin GROZA Am avut o Asociatie familiala iar dupa aparitia OUG 44/2008 am trnsformat-o in Intreprindere Familiala crezand ca e o simpla formalitate si ca dincolo de ... (vezi toată discuția)