avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de Credit , buline pentru restantieri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de Credit , buline pentru restantieri

Daca am terminat raporturile juridice cu o banca, care este termenul in care sunt in baza de date cu buline si baza legala
Cel mai recent răspuns: Oana Gabriela , utilizator 12:21, 5 Martie 2013
Solicitati de la biroul de credit un raport de credit. Adresa de e-mail si cererea le gasiti pe site-ul lor, cat si instructiuni de completare. O sa observati pe acel raport ca exista 5 rubrici anuale, deci 4 ani anteriori si anul in curs. Atat va figura restanta. Daca de ex. ultima intarziere figureaza in decembrie 2012, in ianuarie 2017 nu va mai aparea. In CRB informatia se pastreaza 7 ani, dar nu apar toate informatiile din Biroul de Credit.
conform Deciziei nr.105 din 15.12.2007 publicata in M.O. Partea I nr.891 din 27.12.2007, o sa observati ca, persoana care a incheiat raporturile juridice cu banca care a introdus-o in Biroul de Credit, nu face obiectul acestor date deoarece sunt definite clar in acest document cine face obiectul, numai persoanele cere au obligatii generate de raporturile de credit si astfel incalca prevederile acestui act normativ cat si Legea 677/2001 art.14,15

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit si raportul de credit didona15 didona15 buna ziua! in anul 2005 am contractat un credit pe 4 ani, credit pe care l-am platit spre sfarsit cu \"ajutorul\" unui executor, ultima plata a creditului ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar - solicitant restantier la alta banca desire12 desire12 buna ziua,daca a facut un imprumut de nevoi personale acum vreo 3-4 ani in urma si nu la achitat la o banca oarecare,si acum vrea sa faca din nou imprumut ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp esti scos din evidenta centralei de riscuri bancare zzanetta zzanetta Am avut un credit la BCR in 2005 , dupa o luna de neplata am fost preluat de EOS-KSI ,cat timp figurez la CRB , dupa ce perioada pot fi scos din CRB mai am ... (vezi toată discuția)