avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am muncit fara sa fiu platit.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am muncit fara sa fiu platit.

Buna seara.am si eu o problema.am lucrat la echipa farul constanta,timp de doi ani,cu contract de munca,iar ultimele 6 luni nu am fost platit.intre timp nu m-am mai dus.Sunt dati in judecata de catre stat,dar au trecut in jur de 3 ani de atunci,si nu ni sa dat niciun semn.Mai am vreo sansa de recuparare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:38, 5 Martie 2013
Echipa Farul Constanta este in insolventa ?
Trebuie sa va inscrieti la masa credala in procedura insolventei.
Veti avea prioritate fata de ceilalti creditori.
Litigiul cu statul nu are nicio legatura cu neplata salariilor ... dvs trebuie sa vedeti daca angajatorul este in insolventa ,,, daca da, atunci sa verificati tabelul definitiv/preliminar al creantelor.
Creditorii care au calitatea de salariati ai debitorului vor fi inregistrati in tabelul creantelor din oficiu, dupa cum rezulta din evidenta contabila.

Art. 3 pct. 10 din Legea nr.85/2006 defineste creantele salariale ca fiind acele “creante ce izvorasc din raporturile de munca dintre debitor si salariatii acestuia, inregistrate din oficiu in tabelul de creante de catre administratorul/lichidatorul judiciar.”
Asadar, inscrierea salariatilor la masa credala nefiind conditionata de inregistrarea vreunei cereri in acest sens.

Iar in cazul in care nu mai stiu absolut nimic,primul pas care ar fii ? de unde ar trebui sa incep demersul?pt ca am tot asteptam sa imi recuperez salariu pe ultimele 6 luni,si am tot asteptat ,dar timpul a trecut ...
Luati legatura cu Administratorul judiciar al Clubului Sportiv FC Farul Constanta, Av. Maria Cazanel numita conform Sentintei Civile nr.4208/COM/28.06.2010 a Tribunalului Constanta, pronuntata de judecatorul sindic in dosarul nr.6194/118/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)
Faliment kinder_doina kinder_doina in cazul intrarii firmei in faliment salariatii sunt inscrisi automat la masa credala? (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua, am lucrat la o firma acum un an si jumatate si aceasta firma a ramas \\"datoare\\" catre mine cu o suma destul de mare. De atunci am incercat in ... (vezi toată discuția)