avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dosarul auto de daune
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dosarul auto de daune

Daca se cumpara o masina de la o persoana fizica, care a fost putin avariata dosarul auto de daune poate fi preluat de noul proprietar al masini?

Alte discuții în legătură

Asigurare auto-reparatie cumparator carmen2014 carmen2014 Buna ziua, am uramtoarea speta, un autovehicul asigurat cu casco este vandut la o data x, ulterior unul din angajatii societatii cumparatoare deschide un dosar ... (vezi toată discuția)
Despagubiri rca persoane vatamate iulian2015 iulian2015 recent am avut un accident auto , persoana implicata nu a oprit la semnul STOP si mi-a distrus autoturismul , mai mult am fost nevoit sa stau cu mana ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare horatiu1972 horatiu1972 Buna ziua! O persoana mi-a adus o masina din Belgia in decembrie 2006. Eu sint primul proprietar in tara, dar taxa de inmatriculare este pe numele celui ce ... (vezi toată discuția)