avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calcul termen de recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calcul termen de recurs

Am primit o sentinta de dreptul muncii pe 28 februarie 2013. Termenul de recurs = 10 zile de la comunicare. Textul de lege aplicabil = art. 101 Cpc. In opinia dvs, care este ultima zi in care recursul poate fi introdus? In opinia mea, 11 martie.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 12:32, 5 Martie 2013
Si eu zic ca 11 martie.
11 Martie dat fiind ca 10 e duminica.
11 martie pentru ca termenul de recurs se calculeaza pe zile intregi, adica fara sa intre in calcul ziua in care a inceput sa curga, si ziua in care s-a sfarsit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul termen depunere întampinare n.c.pr.civ EduardRares EduardRares Bună ziua, Am primit de la Judecătorie plicul cu acţiunea pe data de 20 ianuarie (aceeaşi fiind şi data de pe ştampilă), punându-mi-se în vedere să ... (vezi toată discuția)
Explicatie handsu handsu Cum se explica formula :[b]in trei zile[/b]?Presupun, posed corespunzator notiunile din limba romana,in care sens in trei zile inseamna inauntrul unui termen ... (vezi toată discuția)
Calcularea zilelor in dreptul comun fethyta fethyta Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la o prevedere din \'Legea privind protectia dobanditorilor cu privire la unele aspecte ale contractelor purtand ... (vezi toată discuția)