avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... arendare teren care apartine unei institutii publice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

arendare teren care apartine unei institutii publice

In legatura cu darea in arenda a unui teren agricol care apartine unei institutii publice: se incheie contract, se stabileste suma, se incaseaza suma la termen. Si atat? Exista vreo chichita undeva, trebuie ca institutia sa plateasca ceva cuiva? Trebuie sa ma uit in vreo lege speciala? Multumesc anticipat pentru lamuriri.

Alte discuții în legătură

Contract de arenda ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi aratati un Contract cadru de Arenda in speta pentru arendarea unei suprafete considerabile de pamant ( peste 90 HA ... (vezi toată discuția)
Impozit teren parohie mirunadinu mirunadinu Am contract de arenda cu Parohia comunei de mai multi ani. Recent curtea de conturi a facut un control la Primarie si a cerut ca eu ARENDASUL, PERSOANA ... (vezi toată discuția)
Impozit pe un teren agricol al cărui proprietar e decedat kostas_rx kostas_rx Cum se poate stabili impunerea pt a plati impozitul pe terenul agricol daca proprietarul de pe titlul de prop. e decedat, dar pamanul este dat in arenda? (vezi toată discuția)