Ma confrunt cu o dilema din ianuarie ! Am nascut al doilea copil in timpul CCC-ului de la primul copil> Primul copil este nascut in aprilie 2011 si am optat pt. CCC timp de doi ani, iar ce de-al doilea copil este nascut in luna februarie 2012. Cand am fost sa depunem actele pt cel de-al doilea copil, ni s-a spus sa bagam doar acte necesare alocatiei pt al doilea copil, si sa continuam cu indemnizatia primului copil, iar inainte cu 3 luni de a face 2 ani ( primul copil) , sa mergem sa depunem actele pt indemnizatia celui de-al doilea copil. Cand s-a dus sotul, surpriza: apropae ca l-a certat, ca de ce nu ne-am mai dus pe-acolo ( de parca noi aveam timp de asta, desi era in interesul nostru...), caci din martie 2012 s-a dat o lege,de la care beneficiem de un stimulent de 600 de lei si pt cel de-al doi-lea copil.
Acum intrebarile mele sunt : DE CAND S-A DAT LEGEA ACEASTA?
DESPRE CE LEGE ESTE VORBA?
PUTEM SA RECUPERAM ACEI BANI?
Va multumesc mult pentru raspuns !
O zi frumoasa tuturor :)
1. Este vorba de Legea 166/09.10.2012 care a modificat OUG 124/2011 care a modificat OUG 111/2010.
2. - De la 01.10.2012 trebuia sa primiti cei 600 lei pe perioada de suprapunere.
- Incercati acum la Primarie dar cred ca o sa vi se aprobe cu data depunerii cererii, nu retroactiv.