avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesirea din indiviziune

se face numai dupa ce se dezbate mostenirea? in cazul meu unul din mostenitori a decedat
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 15:18, 5 Martie 2013
Trebuie dezbatuta succesiunea si dupa mostenitorul decedat si apoi faceti partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o întrebare, mama cu tata au fost căsătoriți ... Catalin16661 Catalin16661 Buna ziua! Am si eu o întrebare, mama cu tata au fost căsătoriți si au o casa cumpărată in timpul căsătoriei dupa 15 ani au divorțat si nu au facut ... (vezi toată discuția)
Dezbatera mostenirii cu multi frati si mai multe case vlad irimia vlad irimia Suntem 7 frati,din care 3 decedati,fiecare cu cate o casa;problema intervine prin prisma faptului ca exista un unic proprietar,mama, care este decedat de mai ... (vezi toată discuția)
Teren cu titlu de proprietate, fara intabulare, cu mai multi mostenitori Ileana_D Ileana_D Pe un teren arabil, exista un titlu de proprietate pe care sunt trecute 3 persoane, dintre care doua sunt de mult decedate si nu s-a facut succesiune sau ... (vezi toată discuția)