avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA - fara sediu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA - fara sediu

Buna ziua, am inteles ca exista posibilitatea de a face o declaratie pe propria raspundere ca nu desfasori activitatea la domiciliu, si esti scutit de rugaminti la vecini sa ceri semnaturi, etc.

Plus ca eu nu sunt in cele mai bune relatii cu parintii, si nu prea am cu cine sa fac contract de comodat...

Este posibil ? Eu sunt fotograf oricum nu desfasor activitate acasa....
Cel mai recent răspuns: Robertx , utilizator 22:45, 5 Martie 2013
Chiar daca nu desfasurati activitatea la sediu aveti nevoie de un sediu fiscal. Din cate stiu eu nu se poate fara sediu. Este nevoie de sediu pentru a vi se comunica anumite adrese fiscale si altele.
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2013
Cristian Raduta - Birou de Mediator, Mediator
Am inteles, multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare de la vecini pentru sediu pfa iMariusCalin iMariusCalin Buna ziua, Am doua intrebari: Vreau sa imi deschid un pfa si folosesc ca sediu apartamentul. Daca declar ca nu intreprind activitatea aici trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Semnaturi vecini pentru pfa Alinab_nt Alinab_nt Exista vreo portita prin care pot scapa de stresul obtinerii semnaturilor de la vecinii \"direct afectati\", pentru aprobarea constituirii unui PFA cu sediul ... (vezi toată discuția)
Semnaturile apartamentelor vecine pentru sediul social al unei asociatii iu.lia iu.lia Daca se modifica sediul social al unei asociatii, sediul va fi intr-un apartament dintr-un bloc. In contractul de comodat s-a mentionat ca acela va fi doar ... (vezi toată discuția)