avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... In cadrul unui ONG se poate infiinta un centru de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

In cadrul unui ONG se poate infiinta un centru de formare profesionala? Care sunt pasii de urmat?

In cadrul unui ONG dorim sa infiintam un centru de formare profesionala. In prezent suntem furnizori de formare profesionala, organizam cursuri in cadrul ONG-ului, insa dorim sa avem un atestat, sa inregistram acest centru. Cum procedam, ce trebuie sa facem in acest sens, care este legislatia in acest sens?
Cel mai recent răspuns: popflorincozmin , utilizator 08:33, 6 Martie 2013
Cred ca raspunsul la aceasta intrebare il gasiti aici:
[ link extern ]
Dvs ca ONG aveti de fapt formatori autorizati care sustin aceste cursuri, dar nu puteti acorda diplome CNFPA cursantilor?
asa este

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cazul in care un trainer de vanzari sustine cateva ore (are diploma de formator, insa actioneaza si ca angajat al unei societati ce ... (vezi toată discuția)
Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)
Acte necesare eliberare diplome mikyangel mikyangel De ce acte are nevoie un ONG pentru a se acredita sa poata tine cursuri de masaj, kinetoterapie,dans si sa elibereze diplome cursantilor recunoscute de ... (vezi toată discuția)