avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... extindere asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

extindere asociatie de proprietari

Buna ziua.
Am si eu urmatoarea problema: asociatia mea este formata din 4 blocuri si acum am primit o adresa de la un alt bloc care ar vrea sa faca parte din asociatia noastra dar nu stim ce acte ar fi necesare, in afara de tabelul cu semnaturile proprietarilor?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:44, 5 Martie 2013
procmarci a scris:
Ori, in conditiile in care dvs. deja aveti infiintata o asociatie, in baza acelui tabel nu trebuie decat sa adere la asociatie.

Pai tocmai aiasta-i intrebarea, cum sa adere?
@nicusofia,
Convocati adunarea generala (adunari generale) si luati hotararea conform legii.
Intocmiti tabele pe care sa fie trecuti toti proprietarii, separat pe fiecare scara, unde sa semneze toti cei care sunt deacord cu includerea noului bloc in asociatie.
Mergeti la judecatorul delegat al carui birou este la finantele locale. Intrebati ce documente va trebuiesc si conformati-va. Eu am o lista cu toate piesele necesare dar poate ca difera pretentiile de la un oras la altul sau de la un birou al Judecatorului delegat la altul.
Trebuie modificat statutul asociatiei incluzand in acesta si denumirea, adresa noului bloc.
E multa munca iar Judecatorul delegat de la noi ne-a spus ca efectiv trebuie sa facem alta asociatie de proprietari care sa-i cuprinda atat pe cei vechi cat si pe cei ce vor acum sa se alipeasca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aderare la asociatia de proprietari cretuadrian cretuadrian Buna ziua, In complexul nostru a fost infiintata asociatia de proprietari pe 10 blocuri, intre timp au mai fost construite cateva blocuri. Cum pot adera ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa depuna decl.100/102..etc...si cine merge la judecatorie? ndan57 ndan57 Buna ziua, as dori daca se poate sa-mi raspundeti cine trebuie sa merga OFICIAL la administratia financiara sa depuna declaratiile 100/102/.....la ITM., la ... (vezi toată discuția)
Drept de vot in adunarea generala Monitulescu Monitulescu Buna ziua, Imi poate spune cineva in ce masura pot conta voturile in cadrul Adunarii Generale si daca proprietarii pot fi alesi in structurile de conducere ... (vezi toată discuția)