avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- cuantum poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- cuantum poprire pe salariu

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti care este procentul pe care mi se va pune poprire din venitul lunar daca in comunicarea de la executorul judecatoresc este mentionat astfel:
"Asupra tuturor veniturilor periodice reprezentand salariul, bonusuri si alte venituri..."
Cel mai recent răspuns: ooctaviann , utilizator 17:13, 5 Martie 2013
Daca nu mai aveti si alte retineri (pensii de intretinere, alte rate) vi se va face poprire pe 1/3 din venitul net lunar.
Altfel, cumulate toate celelalte retineri pot insuma o retinere de maxim 1/2 din venitul net.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salar CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Am primit la institutie de la Administratia Finantelor Publice poprire pe salar. Va rog sa imi spuneti care este procentul maxim din salariu care poate sa mi ... (vezi toată discuția)
Retinere salar si poprire salar alexandraoana alexandraoana Buna dimineata. Am urmatoarea nelamurire: Un salariat are o retinere din salariu (care NU este poprire infiintata de executor judecatoresc). Acum este ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu fsaromania fsaromania am primit la serviciu poprire pe salariu de la o banca. eu mai am rate la kruk (preluate de la bcr) dar nu mi se opresc pe stat, le platesc la banca. de la ... (vezi toată discuția)