avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua eu sunt fiica unor parinti divortati iar tata s a recasatorit cu altcineva dar nu au facut cununia civila, daca tata vrea sa vanda persoanei cu care s a casatorit casa sau pamantul care este in prezent pe numele lui se poate ataca actul de vanzare cumparare sau el poate vinde fara sa ceara acordul copiilor?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 17:33, 5 Martie 2013
Conform dispozitiei, unul din cele 3 atribute ale dr. de proprietate, tatal poate sa faca ce doreste cu bunurile sale in timpul vietii, fara sa va intrebe .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire adriano23 adriano23 bunà ziua .sintem 2 surori.tatàl nostru este unicul proprietar al casei noastre. vroiam sà stiu dacà tatàl meu poate sù-i ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vinzare cumparare covasansofica covasansofica suntem 2 frati rezultati din doua casniciii diferite ale tatalui nostru comun.tatal nostru traieste avind virsta de 72 de ani. acum aprox. 4 ani tata a vindut ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu intretinere bianca1988 bianca1988 BUna ziua am si eu o nelamurire,parintii mei sunt divortati de 23 de ani si apartamentul in care locuiesc cu mama mea este pe numele tatalui,acesta a fost ... (vezi toată discuția)