buna seara . in luna ianuarie am fost prins baut cu o alcolemie de 0,54 alcol in aer.pun problema ca o sa-mi vina analizele dublu cum fac sa rezolv direct prin procuror sa scap cu o amenda.mentionez ca am un baiat de 4 ani si sotia e gravida nu munceste ,si inca o intrebare se poate sa fac puscarie?
din nefericire nu aveti cum sa faceti sa " rezolvati direct prin procuror", fapta dvs constituie infractiune, pur teoretic se poate aplica o pedeapsa cu executare in penitenciar, practic sansele dvs sunt destul de mari sa aveti parte de o pedeapsa blanda cu suspendarea executarii pedepsei ori amenda penala.Sper ca nu mai exista fapte penale la activ, sunteti la prima abatere.
In functie de situatia de fapt si rezultatul probelor biologice puteti solicita in aparare calculul retroactiv al alcoolemiei,este posibil cu o aparare corespunzatoare ca dosarul sa se solutioneze si fara trimiterea dvs in judecata.
Daca sunteti la prima abatere nu cred ca veti fi condamnat cu executare,e probabil ca dosarul sa nici nu ajunga in instanta.Cu procurorul nu aveti ce rezolva,pe site nu va va sfatui nimeni in acest sens.
Dosar penal alcool
emilianhr
Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)