avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tura a treia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tura a treia

Ma puteti ajuta sa inteleg ceva?
Luna aceasta, februarie are 20 zile lucratoare si 8 libere. Daca eu in aceasta luna lucrez 3 ture a treia, cate libere voi avea? Mentionez ca, de obicei, lucrez numai tura intai cu week end-uri libere. Turele a treia au fost luni si marti intr-o saptamana si joi in alta saptamana.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Luminita VATAVU , Avocat 17:09, 19 Februarie 2009
8 zile libere indiferent de dispunerea celor lucrate, daca nu se pot asigura 8 zile libere se va intra pe ore suplimentare, dar nu se pot plati mai mult de 8h suplimentare pe saptamana, conform codului muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liber pentru week-end lucrat Mickaelx Mickaelx Buna ziua, Am si eu nevoie de o lamurire pe care seful meu nu mi-o poate da si tututor ni se pare tare ciudat cum face programul. O sa detaliez putin ... (vezi toată discuția)
Calcul ore suplimentare xandi8207 xandi8207 Buna ziua. Am si eu nevoie sa imi explice cineva cum se calculeaza orele suplimentare in urmatoarea situatie: - contract individual de munca 8 ore pe zi 5 ... (vezi toată discuția)
Activitate in weekend! Flav Flav Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca textul de mai jos din contractul de munca ma obliga sa prestez ore in weekend fara acordul meu. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)