avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sfaturi de urgenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sfaturi de urgenta

La un SRL se alege UN NOU ADMINISTRATOR din cadrul salariaților . Salariatul ce urmează a fi numit ADMINISTRATOR deținea în cadrul firmei un CIM CU FUNCȚIE DE MANAGER.
Ce se întâmplă cu CIM-ul salariatului ce deținea funcția de manager în momentul în care preia atribuțiile de administrator?
-se încetează CIMul
-se suspendă CIM ul pe perioada mandatului
Salariatul nu se regăsește în documentele de înființare a firmei.

Dar în cazul în care administratorul se află printre asociații unei firme(deci nu este asociat unic) poate să își facă un CIM cu o funcție de manager???(dacă da ...cine va semna ca și angajator???)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 6 Martie 2013
Fiind numit administrator poate cumula si calitatea de salariat .. astfel incat, c.i.m. nu inceteaza si nici nu se suspenda ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratori/ directori sa mony mony C.I.M. al administratorilor(directorilor) se suspenda pe perioada indeplinirii mandatului acestora sau inceteaza de drept ? Asta deoarece la art.137^1(3) din ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru administrator srl Ice68 Ice68 Buna ziua, 1. Intr-un SRL cu 2 asociati, se poate angaja unul din ei Administrator? Daca da, ce act normativ reglementeaza aceasta situatie, fiindca stiu ca ... (vezi toată discuția)
Fisa post srl co.mihai co.mihai Buna ziua! Am infiintat zilele trecute un SRL, in statutul caruia sunt asociat unic si administrator. Vreau sa-mi fac si CIM la SRL-ul infiintat, dar COR-ul va ... (vezi toată discuția)