avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport minor in strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport minor in strainatate

Buna ziua.Ma aflu in Germania sint divortata cu un copil si am sentinta definitiva si irevocabila spre crestere si educare a copilului.In cazul asta mai am nevoie de acordul(semnatura) tatalui ptr afectuarea unui nou pasaport in Germania?
Va multumesc!
o zi minunata va doresc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:09, 6 Martie 2013
nu aveti nevoie de acordul tatalui, numai de hotararea de divort legalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua laura-maria laura-maria as vrea sa stiu de ce acte am nevoie ptr al aduce pe fiul meu ,in varsta de trei ani si jumatate , in italia. mentionez ca sunt divortata de tatal lui si ca ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate cu copil alinus31 alinus31 Buna ziua! Am si eu o nelamurire.Si anume : sunt divortata de 7 ani , fata fiindu-mi incredintata spre ingrijire si crestere, dar tin sa precizez ca a ramas cu ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui minor din tara antonela30 antonela30 am un baietel de 10 ani si as dori sa il iau in italia insa nu l mai gasesc pe tatal sau pt semnatura nu exista nik o posibilitate sa l pot scoate din tara ... (vezi toată discuția)