avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prestari servicii transport
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prestari servicii transport

Ce formalitati se incheie intre mine ca beneficiar si prestatorul de un serviciu si anume transportul unui autoturism(a carui sunt proprietar) cu ajutorul unei platforme di Italia in Romania?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 11:59, 6 Martie 2013
asa cum ati intitulat si titlul de mai sus, respectiv contract de prestari servicii de transport, in care sa identificati partile, obiectul contractului, perioada de derulare a acestuia, drepturile si obligatiile partilor contractuale, raspunderi
Contractul de servicii de tractare cu platforma este contractul tipic pentru operatiunea de a transporta un autoturism de catre operatorul de transport. La acesta se va anexa fisa de date cu starea fizica a autoturismului transportat si procesul verbal de preluare a acestuia pana la sosirea in Romania cand se va preda bunul respectiv proprietarului.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2013
ContSters82289, utilizator
si poate ar fi bine sa va ganditi si la asigurare pe perioada derularii contractului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de punere la dispozitie sarabana sarabana Buna ziua, Va rog, daca puteti, sa imi spuneti un mijloc legal de reziliere/denuntare unilaterala a unui contract de punere la dispozitie. Contractul de ... (vezi toată discuția)
Cod invalid intracomunitar robertdrilea robertdrilea Societatea a primit o comanda din Italia pentru livrarea unui transport cu mentiunea ca clientul este inclus in cadrul sistemului operatorilor intracomunitari. ... (vezi toată discuția)
Masina mostenita olympya olympya buna ziua. v-as ruga sa ma ajutati in ceea ce priveste o problema legata de o mostenire de masina. am mostenit o masina prin succesiune si problema este ca ... (vezi toată discuția)