avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz angajator de a acorda zilele de CO neefectuate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz angajator de a acorda zilele de CO neefectuate in 2012

Va rog sa imi spuneti daca angajatorul are dreptul sa imi refuze efectuarea a trei zile de CO restante din anul 2012 .
Precizez ca lucrez in administratia publica , ca personal contractual , cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata .
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 6 Martie 2013
Potrivit Codului Muncii, angajatorul are obligatia sa acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariaţilor care într-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat in anul 2012 VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti ce pot sa fac sa imi fie macar platit concediul de odihna neefectuat in 2012 deoarece pana in acest moment nici ... (vezi toată discuția)
Planificare concediu de odihna AlexandraLevi AlexandraLevi Buna ziua, In ceea ce priveste planificarea concediului de odihna, in cazul in care salariatul mai are cateva zile restante aferente anului 2011, cum ar ... (vezi toată discuția)
Perioada concediului de odihna cris2d2 cris2d2 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca un angajat, care mai are dreptul la 11 zile de concediu de odihna pe anul 2013 (10 au fost deja acordate in septembrie ... (vezi toată discuția)