avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Afacere centru de schimb ulei
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Afacere centru de schimb ulei

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati sa gasesc rezolvarea unei mici probleme:O
Care sunt pasii necesari deschiderii unui centru de schimbare a uleiului, si cam la ce nivel se reidica investita.
Va multumesc!!!
Cu respect
Cristina petrescu
Cel mai recent răspuns: cris_myc , utilizator 15:03, 11 Martie 2013
Una dintre autorizatii pentru servicul auto trebuie s-o obtineti de la registrul auto roman. Aveti informatii la adresa [ link extern ]
Va multumesc frumos pentru informatii!
Toate cele bune!
Cu respect Cristina Petrescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente trebuie pentru deschiderea unor afaceri eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori sa stiu si eu ce documentatie trebuie pentru deschiderea urmatoarelor afaceri (ma refer la documentele infiintarii ca persoana fizica sau ... (vezi toată discuția)
Vulcanizare auto. anymaryh anymaryh Buna ziua. As vrea sa stiu care sunt pasii, ce trebuie facut pentru deschiderea unei vulcanizari auto , ulterior si service? (vezi toată discuția)
Bună seara! ma poate îndruma cineva care sunt pașii de obținere ... crutescualexandra crutescualexandra Bună seara! Ma poate îndruma cineva care sunt pașii de obținere a certificatului de atestare profesionala Rar necesara deschiderii unui service ... (vezi toată discuția)