avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lamurire privind fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lamurire privind fisa postului

buna ziua, sunt operator calculator facturare la o firma de distributie, si azi am primit fisa postului in vederea semnaturii mele. mentionez ca am o nelamurire: in fisa scrie ca am raspunderea materiala pentru facturile refuzate la plata ????
si raspunderea materiala pentru lipsa din gestiune???in caz ca este asa ceva la un control intern??adica ce treaba am eu ?nu incasez eu facturi , nu emit eu chitante, nu gestionez eu marfa, eu doar prelucrez date este posibil asa ceva?va rog daca poate cineva sa mi spuna daca este legal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 13:20, 19 Februarie 2009
nu cred ca este legal asa ceva.....
in cel mai rau caz puteti raspunde pentru introducerea gresita a datelor pe factura, dar in nici un caz pt refuzul la plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia operator de validare si introducere date Caddy23 Caddy23 Buna ziua, as vrea sa stiu daca cu functia de operator de validare si introducere date, se poate prelua marfa ? Pot stampila si semna facturi,avize,cmr , ... (vezi toată discuția)
Ordinul gestionarilor+fisa de post Doina Elena Doina Elena Va rog puteti sa ma ajutati cu ordinul gestionarilor? M-ar interesa si o fisa de post pentru casier din cadrul comp.contabilitate. multumesc. (vezi toată discuția)
Cine raspunde pentru minus in gestiune? stef1980 stef1980 Problema mea este urmatoarea din luna 09 2011 lucrez la o societate ca si gestionar dar am fost angajata cu forme legale doar din luna ianuarie a acestui an ... (vezi toată discuția)