avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

vreau sa fac un umprumut la un car si cei de acolo mi-au cerut si o copie dupa contractul casei ca sa se convinga ca aceeia e adresa la care locuiesc...credeti ca poate sa faca ceva cu acel act de proprietate?e in regula daca le dau aceast document?
Cel mai recent răspuns: comanviviana , utilizator 14:35, 6 Martie 2013
cu actul in sine nu pot face nimic, dvs lecturati bine contractul de credit si analizati solicitarile privind garantiile cerute dvs pt acoperirea creditului
singurele garantii sunt girantii....multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot garanta un imprumut daca am datorii ? Matheo25 Matheo25 Buna seara. Prietena mea are salar si lucreaza de 8 luni cu carte de munca la o firma. Vrem sa scoatem niste bani din banca si eu vreau sa girez cu casa (sunt ... (vezi toată discuția)
Problema girant Madalina.puc Madalina.puc Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Tocmai am girat pe cineva pentru un imprumut si la cateva zile am aflat ca as putea contracta un credit insa acum suma ... (vezi toată discuția)
Girant bun de plata AnisoaraMoldoveanu AnisoaraMoldoveanu Am girat pe sotul unei amice pentru un imprumut de 20000 RON la un CAR. Suntem 5 giranti, dar nu ne cunoestem intre noi. Dupa 6 luni el nu a mai platit, ... (vezi toată discuția)