avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chemare in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chemare in judecata

Mi-a lasat prin testament o persoana, bunurile ce ii revin ca mostenire de la parinti , ( fiind mai multi frati pe acea mostenire iar parinti decedati ).Dupa moartea persoanei s-a deschis proces de iesire din indiviziune .Prin hotarire judecatoreasca definitiva impartirea s-a facut conform legii, revenind la fiecare parte din acea mostenire. Unul din frati a intrat pe terenul care mi-a fost alocat , in timpul derularii procesului si a luat tot ce se putea lua din casa si curte dar a taiat si un nuc din curte de peste 50 de ani. Ce pot sa fac ?
Mentionez ca eu locuiesc in alta localitate .
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alex Dedu , Mediator 22:25, 6 Martie 2013
Fratele respectiv daca a intrat in casa fara acordul dumneavoastra si a furat tot ce a gasit atunci este pasibil de pedeapsa penala conf art 192 si art 209 cele 2 infractiuni sunt :violare de domiciuliu si furt calificat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat sau furt cipiadam cipiadam va salut.am si eu un prieten care a facut o tampenie si akum nu stie ce il asteapta.sa va lamuresc putin....el are aproape 40 de ani si cazierul lui este curat ... (vezi toată discuția)
Incalcarea domeniului privat bloomkira bloomkira buna ziua! Locuiesc in casa mamei mele pt ca aceasta nu este in tara si acolo am si domiciliul,problema este ca in timp ce eu eram la un examen o persoana a ... (vezi toată discuția)
Furt calificat viorelv viorelv Diferenta dintre furt calificat prin escaladarea gard si furt calificat prin violare de domiciliu , va rog sa-mi spuneti care este diferenta! (vezi toată discuția)