avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Raspuns oficial fara semnatura
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Raspuns oficial fara semnatura

Buna ziua, am o nelamurire si daca se poate sa-mi raspundeti la intrebarea mea.
Au intervenit dificultati in prestarea serviciilor unui furnizor. Singura cale de a prelua legatura cu serviciul suport clienti este telefonic sau prin formularul de pe situl oficial, contact. La telefon nu am cum sa sun, sunt plecata momentan din tara, si am decis sa scriu pe site. Orice raspuns care-l primesc pe email, este vag, nu ma ajuta la nimic si plus ca este semnat de ihelp.... Intrebarea mea: cat de legal este sa primesti un raspuns fara sa fie mentionat persoana care a prelucrat informatia?
Multumesc anticipat!
Nu am inteles de ce au fost sterse mesajele din discutie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma software care mi-a realizat site-ul web si-a setat propria adresa de email, pe langa a mea, astfel incat toate cererile online ale clientilor noi catre firma mea ajung si la dansii IuliaBM IuliaBM Buna ziua, Am nevoie de sfaturi, multumesc anticipat tuturor calor care pot sa ma indrume. Acum aproximativ 1 an am deschis o firma de traduceri. Am avut ... (vezi toată discuția)
Cont deschis la brd, neutilizat de ani de zile - datorii adaugate fara informarea clientului C oana C oana Buna seara, Am un cont deschis la BRD din 2016 printr-o companie la care am lucrat. In acelasi an a incetat contractul de munca cu acea companie si se pare ... (vezi toată discuția)
Sunt sunat non stop de telemarketeri gistra gistra De cand am un SRL sunt sunat foarte des de firme din Romania. In prima saptamana dupa infiintarea firmei am fost sunat de vreo 7 ori. Aceste firme imi ... (vezi toată discuția)