avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii functionare azil de batrani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii functionare azil de batrani

As dori sa ma ajutati cu cateva informatii. Suntem un srl care detinem spatiu pe care vrem sa-l transformam in azil de batrani. In afara de cod CAEN care tb sa cuprinda aceasta activitate, ce alte autorizari mai sunt necesare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:44, 7 Martie 2013
Obligatoriu trebuie sa aveti cel putin aviz de functionare de la pompieri, Directia Sanitar Veterinara, Directia de Sanatate Publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producerea unui produs alimentar. unicorn19 unicorn19 Buna ziua, As dori sa stiu ce avize, aprobari, autorizatii,etc. imi trebuiesc pentru producerea unui produs alimentar care sa aiba in compozitia sa inclusiv ... (vezi toată discuția)
Salon evenimente cu servire catering AndaMarina AndaMarina Buna ziua, Vrem sa deschidem un salon de evenimente. Mancarea servita in timpul evenimentelor vrem sa o achizitionam de la o firma de catering. Ce tip de ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru cosmetician didiuamalia didiuamalia Buna ziua, Am nevoie de un sfat profesional. Sunt cosmetician de profesie si doresc sa-mi infiintez firma sau pfa pentru desfasurarea activitatii la ... (vezi toată discuția)