avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Drept civil - precedent revendicare tardiva la Legea ...
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Drept civil - precedent revendicare tardiva la Legea 10

am o intrebare mai interesanta - cine stie daca in justitia romaneasca exista un precedent in care persoane care au ratat depunerea cererilor la Legea 10 in termen legal, au castigat procese de revendicare a unor imobile in speta terenuri neocupate si nefolosite?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:55, 7 Martie 2013
Este posibil ca revendicarea in sine(si in anumite conditii) sa nu fie tardiva.Poate este de folos si subiectul firav discutat, din subsectiunea Noul Cod Civ, asteptand o sedimentare a noilor modificari aparute:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2013
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221 ivaniczki_magdalena ivaniczki_magdalena Buna seara! Am depus si eu un dosar pe Legea 221( deportati URSS) ,a fost respins ,momentan e la recurs ,saptamana aceasta se va judeca. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal carmina1976 carmina1976 Buna ziua.Cine stie cind intra in vigoare noul cod penal?si daca se aplica si la dosarele deja judecate sau doar ce se judeca de acum inainte?multumesc. (vezi toată discuția)
Caut referinte despre avocati ContSters277534 ContSters277534 Stiu ca e foarte posibil sa nu raspunda nimeni punctual, probabil nici nu exista... insa ar fi extrem de utila si eu caut o sursa de referinte despre ... (vezi toată discuția)