avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comision angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comision angajare

Buna ziua,

O societate cu codul caen 7820 agent de munca temporara, poate incasa comision la angajare pentru oameni care lucreaza in strainatate ? mentionez ca exista si caen 7810 ca activitate secundara in actul constitutiv. Si daca se poate ,unde trebuie trecut acel comision.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: lollstrop , utilizator 16:22, 7 Martie 2013
Pentru serviciile de intermediere pe care le oferă, agentul de ocupare privat poate solicita achitarea de către solicitant a unui tarif de intermediere, care să acopere costurile acestuia.

În afara tarifului reprezentând contravaloarea serviciilor de intermediere, agenţii de ocupare a forţei de muncă nu trebuie să perceapă comisioane şi nu vor pretinde garanţii de la persoanele mediate, respectiv de la persoanele angajate în străinătate cu contract individual de muncă.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasarea fortei de munca in strainatate adreirdn adreirdn Buna, ma numesc Andre, as dori sa deschid o societate comerciala de plasare a fortei de munca in strainatate sa ajut oameni sa-si gaseasca loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Codul caen 7810 ca activitate principala la intreprinderea individuala FlorinCarare FlorinCarare Am o intreprindere individuala cu obiect de activitate principala 7810 - \\"Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca\\". Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma de plasare a fortei de munca caen 7810 candru candru Buna ziua, As dori sa deschid acest topic deoarece discutiile din cate am vazut sunt mai vechi si pentru mine este de interes. Am deschis de curand o firma cu ... (vezi toată discuția)