Am fost anuntat ca am primit o comunicare de la cadastru in care sunt informat ca apartamentul meu este ipotecat si sub sechestru de catre directia vamala pentru o suma de bani. Nu am cunostinta de unde as putea avea aceasta datorie catre directia vamala. Nu am importat nimic nu am cumparat masini din strainatate. In ce situatii se poate ipoteca un imobil de catre autoritatea vamala? Mentionez ca lucrez in strainatate si nu am posibilitatea deplasarii in tara. Va rog raspunsuri!
Sechestru, se pune pt a nu instraina bunul detinut, iar autoritatea respectiva sa isi poata recupera datoriile. Poate ati inteles gresit, ipoteca? Ok, am inteles ca nu aveti datorii, puteti intra pe site-ul celor de la Directia Vamala pt a discuta cu ei, de asemenea ca sa va lamureasca ati putea intra si pe site-ul primariei unde este inregistrat apartamentul la taxe si impozite, sigur au solicitat si acolo documente, sau chiar la cei de la cadastru, pt ca acolo trebuie sa fie atasat documentul care reprezinta motivul sechestrului.
Ar trebui sa imputerniciti pe cineva sa se ocupe, insistati cu telefoanele si pe site-urile celor doua institutii.