avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inactivitate srl - posibile amenzi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inactivitate srl - posibile amenzi

buna. dupa expirarea a 3 ani de suspendare,si fara datorii la stat,dar neavand posibilitatea sa radiez srl ul,adica un fost magazin mic,tip plafar...si mai depun bilantul anul acesta pe 0, inteleg ca ma trece in inactivitate. e bine atunci,dar sper sa nu iau amenda.inca odata mentinez,nu am posibilitate sa radiez.. mai patesc si altceva?nici macar sediu social nu am,ca am fost in chirie la un centru comercial
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 08:26, 11 Martie 2013
Daca nu puteti sa inchideti societatea, cel mai simplu ar fi sa efectuati demersurile pentru reluarea activitatii iar ulterior sa suspendati activitatea pentru inca 3 ani.
Dar pentru ce se plateste Fond de lichidare la orice operatiune facuta la Registru Comertului ?
Ca scoti, pui, modifici sau orice faci la ei iti ia Fond de lichidare. Nu pentru asta e ? Chiar nu stiu,,,
Sa stea tot omul pe la usile lor ? Sa o lichideze din oficiu si gata...cum au facut cu toate firmele mici pe care le-au scos de pe piata.

Eu am avut o firma in Ploiesti, am depus bilanturi cat am putut, fara activitate, dupa care nu m-am mai dus deloc. Nu m-a cautat nimeni niciodata de 8 ani.
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2013
dan_popa40, utilizator
exact. dupa iunie,cand implinesc 3 ani de suspendare nu mai depun nimic... ce sa activez? nici nu am intentie... sant pensionat de boala, nu mi mai trebuie nervi...sa ma puna inactiv... oricum nu ma mai intereseaza
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2013
bandi2, utilizator
deci tot nu sant lamurit.. daca nu pot radia,ce se intampla?poate sant in alta tara... poate cine stie. nu primesc decat raspunsuri evazive... asa ca concret cred ca nu stie nimeni
Cândva Registrul Comerţului va promova acţiune în dizolvarea societăţii pentru lipsa valabilităţii sediului social. Instanţa se va pronunţa cu privire la admiterea cererii, după care urmează lichidarea societăţii care se va face de un lichidator desemnat de instanţă.

Alte discuții în legătură

Dosar fiscal bandi2 bandi2 as dori sa intreb.... in iunie trec cele 3 ani de suspendare activitatemla care am obtinut regim derogatoriumdeci nu sant dator la stat.nefiind in tara nu pot ... (vezi toată discuția)
Radiere srl bandi2 bandi2 tot nu am ajuns la o concluzie... in iunie imi expira 3 ani de suspendare cu regimul derogatoriu ,deci fara datorii la fisc.nu mai doresc sa o reactivez ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma ghiumusa ghiumusa buna ziua, ce se intampla daca nu inchid o firma care nu are nici un angajat, nici o activitate,nici o datorie; costurile sant mari la un contabil si m-am ... (vezi toată discuția)