Daca detin un spatiu de vanzare de 200m unde ma clasific , ca am avut control si spunea ca imi trebuie proiect pt camerele video dar in lege spune ,, spatii comerciale mari,, nu specifica dimensiuni
Cu privire la sistemul de alarmă este corect ca acesta să fie montat de o societate specializată şi care este în evidenţele organului de poliţie. Verificaţi în actul normativ precizat dacă este definit spaţiul comercial "mare".
Concluzia ar fi ca degeaba am eu montat sistem de alarma ca trebuie montat cu o firma care iti cere alti bani pt un proiect apoi bani pt mentenanta si ce folos ca politia tot nu il prinde pe hot dar trebuie sa ne jupoaie de niste bani asa aiurea
Nu cred că degeaba aţi montat sistemul, cred că puteţi lua legătura cu o societate specializată şi să vă avizeze montajul şi starea de funcţionare. În acest fel veţi avea un document justificativ în faţa organelor de poliţie.
Politia spune ca ...
Qala
Am un magazin cu produse de profil I.T. de dimensiune relativ reduse, deci nu pot spune ca am marfa de foarte mare valoare. Am doi pereti comuni cu vecinii, ... (vezi toată discuția)