avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii pentru comercializare oua
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii pentru comercializare oua

Buna ziua. Intrebarea este: Intr-un magazin alimentar cod caen 4711 pot comercializa oua? Am nevoie de autorizari speciale?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:50, 8 Martie 2013
Da, puteti comercializa oua.
Aveti nevoie de avizul de la directia de sanatate publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite IULIAN_32 IULIAN_32 Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca ... (vezi toată discuția)
Avize functionare s.r.l. Costin1985 Costin1985 Salutari, am un SRL nou infiintat, si ma pregatesc sa deschid punctul de lucru, activitatea CAEN principala este 4719, insa printre multe alte coduri am si ... (vezi toată discuția)