avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interdictie de intrare in Norvegia - calculul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie de intrare in Norvegia - calculul termenelor

Prietenul meu a fost ridicat de poliția norvegiana pe 22-02-2011, l-au ținut arestat 45 zile după care l-au trimis in Ro cu interdictia de 2 ani. Întrebarea mea este: se implinesc 2 ani pe data cand a fost ridicat sau după cele 45 zile?cele 45 zile se mai calculează? As fi foarte fericita daca ar putea veni :) sa nu mai astept pana in Aprilie. Multumesc si astept un răspuns, la mulți ani ptr toate doamnele :)
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2013
Alexa1313, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexa1313 , utilizator 18:48, 8 Martie 2013
de la momentul aplicarii interdictiei se calculeaza cei doi ani nu de la momentul ridicarii/arestarii.
Off :(. Multumesc pt răspuns
in cazul masurilor preventive, cum este cea a arestului, numarul zilelor efctuate in arest preventiv se deduc din eventuala pedeapsa executabila aplicata, de aceea nu este cazul in situatia dvs, calculati deci conform deciziei emisa de autoritatile norvegiene.
Problema este ca el nu are nici o foaie nici o hârtie de cand a fost expulzat. Nu își amintește daca măcar a avut. Am sa ma interesez. Imi inchipui ca daca intra in acesta tara si totuși nu a expirat interdictia o sa ajungă înapoi de unde a plecat??!
Nu stiu la cine sa ma interesez aici in Norway dar am înțeles ca interdictia nu se anulează automat, trebuie sa se ducă la ambasada Norvegiei??!! Aud tot felul de păreri, nu stiu unde cu exactitate găsesc răspuns la toate aceste lucruti

Alte discuții în legătură

Solicit asistenta juridica pentru obtinere despagubiri accident munca cu handicap grad 1 la angajator norvegian antonela1976 antonela1976 In anul 2015, fiind angajatul unei firme de shipping norvegiene (prin intermediul unei agentii de crewing din Romania), in functia de comandant nava, am ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care ... Meduza36 Meduza36 Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care era dat în urmărire acel bărbat. La luat poliția crezând ca este cu omul acela și l-a ... (vezi toată discuția)
Ajutor!statul norvegian incearca sa-mi ia copilul prin abuz! dismissed dismissed Statul Norvegian ma ameninta ca daca tatal, ,nu este de acord ca fiul nostru sa se intoarca in Romania cu mine,nu voi putea sa i-mi iau copilul cu mine inapoi ... (vezi toată discuția)