avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proces castigat- notificare prealabila executarii
Discuție deschisă în Executare silită

proces castigat- notificare prealabila executarii

Daca se poate, doresc un model de notificare pentru intrarea in posesia unui apartament, pentru care am o hotarare judecatoreasca irevocabila investita cu titlu executoriu. Executorul judecatoresc mi-a spus ca trebuie facuta o notificare si nu stiu cum trebuie formulata aceasta. Apartamentul este inchis in acest moment de catre cei cu care m-am judecat.
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 09:36, 10 Martie 2013
redactati o notificare simpla si la obiect : In atentia.... datele dvs ... calitatea ...avand in vedere titlul executor.... va somez ca in termen de 1 zi sa dispuneti eliberarea aprtamentului ce face obiectul titlului executor de mai sus, in caz contrar ma vad nevoit, ca in prezenta executorului judecatoresc si pe cheltuiala dvs sa intreprind personal aceasta masura.
Nu este necesara nicio notificare prealabila, Tot ce trebuie sa faceti este sa fornulati o cerere de executare silita a hotararii si sa o depuneti la un executor judecatoresc
Nu stiu de ce v-a zis ca TREBUIE o notificare inaintea executarii. Puteti trece direct la executare, prin formularea unei cereri. Poate numai daca VRETI dvs sa incercati prin notificare inainte, atunci da...in ideea ca debitorul se sperie de amenintarea cu executarea silita...evacuare, politie etc. Dar nu este obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a fi executat trebuie sa fiu citat? chitoiu chitoiu Pentru a fi executat silit , exista obligatia ca inainte de faptul in sine sa fiu citat intr-un fel ? Daca cererea de executare silita a fost aprobata , ... (vezi toată discuția)
Cerere catre judecatorie pentru executare silita caragea_suzana caragea_suzana Buna ziua, as dori sa stiu unde as putea gasi un model de cerere catre judecatorie pentru a investi(sau asa ceva) cu formula de executare...multumesc ... (vezi toată discuția)
Licitatie executare silita in timp ce se judeca contestatia cheltuielilor de executare MateiLaurian MateiLaurian Va salut! Am avut proces de partaj cu fosta sotie in urma caruia instanta a decis cu titlu executoriu ca am avut de platit o suma de bani. Fosta sotie nu a ... (vezi toată discuția)