avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pentru a fi executat trebuie sa fiu citat?
Discuție deschisă în Executare silită

Pentru a fi executat trebuie sa fiu citat?

Pentru a fi executat silit , exista obligatia ca inainte de faptul in sine sa fiu citat intr-un fel ? Daca cererea de executare silita a fost aprobata , instanta respectiva trebuie sa ma citeze inainte? Exista un termen in care sa depun contestatie la executare , in functie de citare? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:21, 16 Decembrie 2014
Incuviintarea de executare silita se face fara citarea partilor si fara a se comunica incheierea.

Executorul trebuie sa va someze si sa va anunte despre declansarea executarii, insotind somatia cu o copie a titlului executoriu si cu incheierea de incuviintare a executarii.

In 15 zile de la primirea somatiei puteti formula contestatie la executare.
Daca cererea de executare silita a fost aprobata ,responsabil pentru materializarea hotararii instantei este executorul judecatoresc care urmeaza sa emita somatie debitorului
Aveti termen de 15 zile lucratoare pentru formulare contestatie la executare-daca detineti motive intemeiate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.As dori si eu un raspuns .Anul trecut am luat pe firma un credit la care sotul a pus gaj masina,am platit primele 3 rate dupa care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc kzkzkz kzkzkz Buna ziua, Am un credit de nevoi personale fara garantii sau ipoteca la Banca in CHF si din pacate am ramas restant la plata acestuia cam 12 luni ( din cauza ... (vezi toată discuția)
Declansarea executarii silite carymen carymen buna ziua! as vrea sa stiu ce inseamna \\" declansarea executarii silite\\", adica este momentul cand se initiaza procedura ex.silite sau efectiv cand se ... (vezi toată discuția)